LG přidává k LG G6 voucher na 5.000CZK

Licenci na útratu 5.000 CZK přidává LG ke všem modelům LG G6. Původní anglická nabídka deklaruje 200USD, což po přepočtu a zaokrouhlení lze přirovnat k 5.000 CZK. Zjistili jsme, že využít nabídku je možné také v Evropě, takže i v Česku. Částku lze uplatnit jen za herní tituly. Díky tomu LG nepřímo potvrzuje, že G6 je multimediální nástroj než business pomocník. LG deklaruje, že veškerý herní obsah je již optimalizovaný pro FullVision displej a nabízí lepší herní zážitek ve formátu 18:9. Hry si může stáhnout kdokoliv, licenci pro expiraci 5.000 CZK však může majitel LG G6 využít až do roku 2018. Nabídka vyprší až v březnu 2018. Do té doby dostane každý „jen tak“ jako dárek 5.000 CZK na útratu her.


Jak postupovat? Návod níže.

g6 games hand

 

Jak nabídku využít vysvětluje krátký anglický návod. Pro Čecha se nic nemění. Postup je sice v angličtině, ale výsledek funguje. Licence se váže k vloženému Google účtu, tedy k jedinému účtu, který uživatel použije. Uplatnění nabídky je možné provést jen jedenkrát. Pro aktivaci stačí provést tři kroky:

Krok 1: Spustit LG SmartWorld (app je již předinstalovaná v mobilním telefonu ve složce Správa)
Krok 2: Kliknout na položku „LG G6 Game Collection“
Krok 3: Potvrdit nabídku a nechat se přesměrovat do Google Obchodu a záložky hry

voucher G6 CZE
LG tedy nenabízí volitelně uplatnitelný kredit, ale nabízí jinak zpoplatněné hry nyní bezplatně. Ať už se jedná o nákup titulů nebo tzv. „in-app-payment“, v obou případech je 5.000 CZK celkem hezká částka na dlouhé herní večery.

Related posts

One thought on “LG přidává k LG G6 voucher na 5.000CZK

  1. Dobrý by spíš asi bylo napsat o jaké tituly se jedná respektive o jaké in-app nákupy v jakých hrách jde. 🙂